Italien kommer till Österslöv

FULLBOKAT

Isabella Morrone är stjärnkocken som brinner för det italienska köket. Många känner kanske igen henne från tv-programmet ”Kockarnas Kamp” som hon var med i två säsonger, senast i ”Revanschen” förra året. Den 8 & 9 mars kommer hon till oss på Bykrogen och bjuder på en 10-rätters avsmakningsmeny. Tillsammans med våra kockar sätter Isabella samman en unik meny med smak av Italien.

Davide Talotti, sommelier och italiensk vinimportör, serverar och presenterar vin och avec med oss i salen under gästspelet med Isabella Morrone. Mer Italien kan det inte bli i lilla Österslöv!

3 snabba med vår gästkock Isabella Morrone

Du arbetar gärna med italienska råvaror. Kommer vi se någon italiensk touch på menyn när du är gästkock hos oss? 
Absolut! Jag jobbar alltid med italienska spetsprodukter som jag blandar med svenska närodlade råvaror. Men det jag alltid önskar visa gästen är mitt italienska arv, och min syn på det moderna italienska köket.

Vad ser du mest fram emot vid gästspelet hos oss på Bykrogen? 
Träffa gästerna och få jobba med nya kollegor.

Vilken upplevelse hoppas du bjuda gästerna på Bykrogen på?  
Jag vill att man känner att det blir en resa med både smak och dryck, som tar dig som gäst till en elegant restaurang i Rom eller Florens – eller kanske Milano! Där maten tar över och inget annat betyder något. När gästerna går därifrån vill jag såklart att de känner att det är ett minne för livet, och en aha-känsla inför det moderna italienska köket.

10-rätters avsmakningsmeny med smak av Italien, övernattning med del i dubbelrum och frukost
2690 kr/person

Endast 10-rätters avsmakningsmeny med smak av Italien
1990 kr/person

En sittning kl 18, 8 & 9 mars – fullbokat